Persoonlijke reminder voor uw Fiat

zaterdag 3 november 2012

Wij houden u graag op de hoogte over nuttige en praktische zaken rond uw eigen auto. U ontvangt berichten van ons via e-mail. Deze berichten zijn alleen aan u gericht en hebben ook uitsluitend betrekking op uw eigen auto(’s).

Zo hoort u tijdig van ons wanneer de garantie van uw auto(’s) verloopt, zodat een eventueel mankement nog binnen de garantietermijn kosteloos verholpen kan worden. Natuurlijk maken wij u er ook op attent als uw auto APK gekeurd moet worden. Na een onderhoudsbeurt en/of reparatie sturen we u na ongeveer vijf dagen een kort e-mailberichtje met de vraag of alles tot uw volle tevredenheid is gegaan. U kunt op alle berichten direct reageren.

Via de berichten die u ontvangt kunt u altijd direct terugmailen naar klantencontact@van-den-dungen.nl op het tijdstip dat het u het best uitkomt. Uiteraard is gewoon de telefoon pakken ook mogelijk.

Interesse in deze service? Geef dan uw e-mailadres aan ons door via klantencontact@van-den-dungen.nl en u ontvangt een mail met uw persoonlijke inlogcode voor deze handige e-mailservice.